Vi kipper med flaget for Dion, Brian Auger og Papa Dee Allen

18. juli 2011

Papa Dee Allen ville være fyldt 80 år i dag, hvis ikke han i 1988 var faldet død om på scenen. Papa Dee var med i gruppen War, som blev berømt, da de sammen med ex-Animal Eric Burdon dannede Eric Burdon & War. Her er i de i en optagelse fra København.

Og Brian Auger har fødselsdag i dag. Han bliver 72 og er stadigvæk aktiv. Senest har han optrÃ¥dt sammen med bandet The Oblivion Express, der ogsÃ¥ har udgivet et par plader. Men berømmelsen fik han, da han sammen med fotomodellen og sangerinden Julie Driscoll dannede gruppen Trinity, som fik et par memorable hits med en coverversion af Bob Dylans “This Wheels on fire” og en fortolkning af David Ackles’ “Road to Cairo“. To numre, der var præget af Julie Driscolls unikke vokalarbejde og Brian Augers eminente orgelspil.

Endelig har legenden Dion (DiMucci) fødselsdag. Han bliver 72 og er – som man kan forvisse sig om, hvis man følger hans Facebookgruppe – still going strong. Dion skrev sig allerede ind i rockens historiebøger i halvtredserne og de tidlige tressere, hvor han sammen med The Belmonts lavede klassike numre som “The Wanderer” og “Runaround Sue“.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

120 har læst indlægget
14,925