Hound Dog

24. august 2011

Jerry Leiber: “Vi har fået et kæmpehit med Hound Dog”. Mike Stoller: “Big Mama’s plade?” Leiber: “Nej. En eller anden hvid fyr ved navn Elvis Presley”. Stoller: “Og jeg har hør den plade og blev skuffet. Den lød frygtelig nervøs, for hurtig og for hvid. Men du ved: Efter at den solgte syv eller otte millioner plader, begyndte den at lyde bedre”.

I anledning af Jerry Leibers død har The Telegraph gravet 10 interessante fakta frem om Leibers og Stollers måske allermest kendte sang “Hound Dog” frem. Den sang, der for alvor satte skub i de to sangmageres karriere. Ovenstående ordveksling er en af dem. En anden, at det tog Elvis 31 forsøg, før han fandt frem til lige netop den hurtige, nervøse, hvide udgave, han hittede med…

Skriv en kommentar

129 har læst indlægget