Herbs is his Majesty’s! – Da Paul McCartney var i brummen i Tokyo

9. december 2011

Engang var Sir Paul McCartney ikke kun fortaler for kødløse dage og vegetarisk livsholdning, men også en stor nyder af andre grønsager. Jeg tænker på dem, der kan ryges og drikkes. Cannabis. Hash. “Urter”. Og i 1980 måtte han tilbringe 10 dage i fængslet i Tokyo, fordi myndighederne havde fundet 7.7 ounces (1 ounce er ca. 28,35 g.) cannabis i Maccas bagage. Wings-turnéen i Japan blev aflyst, og Macca sendt hjem med besked om ikke at vende tilbage (til fortrydelse for mange).

 

Nedenstående brev er fra reggaelegenden Lee “Scratch” Perry, der går i forbøn for McCartney hos det japanske justitsministerium. Og når man læser, hvad han skriver, er det lige før, man undrer sig over, at overtalelsen ikke lykkes. Hvilken lovprisning af “grønsagerne”! Brevet stammer fra en anbefalelsesværdig side, hvor gamle breve genoptrykke i facsimile med oversættelse. Her finder man mange sjove, bl.a. fra Jimi Hendrix.

 

 

 

3 kommentarer

  1. Claus1 kommentarer:

    @Capac: Hehe, ja et smukt brev..hvor er det godt, og tak for link !

  2. Claus1 kommentarer:

    Uhhh, der er mange spændende og sjove sager derinde på Letters&Note..!

  3. capac kommentarer:

    @Claus1: Ja, en anderledes side.

Skriv en kommentar

282 har læst indlægget