Jerry Lee Lewis – live at Third Man Records

19. maj 2012

76 år er han efterhånden blevet. Den gamle rock’m roll-klaver-bokser Jerry Lee Lewis. Men der gror ikke mos på denne rullesten. Det beviser han på live-albummet Live at Third Records, hvor han får hjælp af den kendte trommeslager Jim Keltner på 70, den ligeledes 70-årige Steve Cropper fra Booker T & the MG’s og et par årsunger: Kenny Lovelace (guitar), Jack Lawrence (bas) – og som producer Jack White (White Stripes, Raconteurs m.m.). Jerry Lees stemme bærer alderen i sig, kan man godt høre, men ellers lyser pladen af den spilleglæde, der altid har præget den gamle gadedreng. Pladen blev til i anledning af Record Store Day.

2 kommentarer

 1. Nis Peter Elving kommentarer:

  Uden Jack White tror jeg aldrig The Killer havde optrådt mere i Nashville.
  Mange ̴r siden, han sidst var DER Рp̴ en scene.
  The Bad Boy fra Memphis passer jo ikke lige til den ny-friserede, strømlinede
  pop-country man oplever i Nashville these days.
  Så hatten af for Jack White, som jo også står lidt uden for det etablerede.

  Rock on!
  Nis

 2. capac kommentarer:

  @Nis: Ja, Jack og Jerry er et fint match.

Skriv en kommentar

379 har læst indlægget