Rod Stewart bærer julen frem.. Merry Christmas, Baby!

13. september 2012

” I øjeblikke som dette er Rod Stewart den største sanger, der findes. Punktum og udråbstegn” skrev Torben Bille for et årtid siden i denne blog, da jeg omtalte Stewart karrieredefinerende sang “Maggie Mae”. Og Rod er en fantastisk sanger. Selv når han er dårligst, er der mange, der slet ikke når ham til sokkeholderne. Om den nye plade, Merry Christmas, Baby, lever op til Stewart højeste standard får vi se eller rettere høre, når den kommer på gaden i slutningen af denne måned.

Rod Stewarts juleplade er måske ikke helt så overraskende som Bob Dylans ditto, men ikke desto mindre er det ikke, hvad jeg havde forventet efter en række fine fortolkninger af klassiske sange fra den amerikanske sangskat. Eller måske er der netop en logik i det. For netop julesangene er der tradition for derovre, at kunstnerne kaster sig over.

Og det er da også gamle kendinge, Rod kaster sig over

1. Have Yourself a Merry Little Christmas

2. Santa Claus is Coming to Town

3. Winter Wonderland

4. White Christmas

5. Merry Christmas Baby

6. Let it Snow! Let it Snow! Let it Snow!

7. What are you Doing New Year’s Eve

8. Blue Christmas

9. Red-Suited Super Man

10. When You Wish Upon a Star

11. We Three Kings

12. Silent Night

13. Auld Lang Syne

Der er også en bonus-CD med med sange, der måske kan være en modvægt mod for meget bjældeklang og duft af nelliker… Blandt andet foromtalte “Maggie Mae”..

1. (You Make Me Feel Like) A Natural Man

2. Bring It On Home To Me/You Send Me

3. I’d Rather Go Blind

4. Maggie May

5. Oh! No Not My Baby

6. Reason To Believe

7. Twistin’ The Night Away

8. You Wear It Well

I kan lige så godt vænne jer til tanke. Vi er på vej derhen, selv om solen skinner udenfor…

PS. I næste måned udsendes mandens længe ventede selvbiografi Rod Stewart The Autobiography på Random House.

En kommentar

  1. Gowings kommentarer:

    – Og vi glæder os!

    :)

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

828 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62