Rocking Girl Blogger

5. august 2007

Irene på den våde, lysegrønne ø i Atlanterhavet har udnævnt mig til at være “Rocking Girl Blogger” og dermed bidraget til at udjævne kønsforskellen. Man – dvs. undertegnede, Donald, Klaus med flere – er Rocking Girl Bloggere uden af være tøsedrenge eller hunkøn. Irene går nemlig ind for kønslighed (sikkert i begge ordet betydninger: kønslighed og køns-lighed). Vi takker selvfølgelig for æren og det medfølgende ikon, som vi dog ikke vil bringe, da det ikke passer så godt til baggrunden. Og nu i tænkeboksen: Hvor skal vi sende staffetten hen? Hvem skal vi udnævne? Vi – dvs. blog capac – vender tilbage.

Jo, lad mig nu se:

1. Henrik fra Samlersind er selskreven til titlen som Rocking Girl Blogger for sit utrættelige, melankolske, nostalgiske og anakronistiske projekt.

2. Rasmus ovre i Kammeret, fordi han trækker vejret gennem internettet og viser, at man godt kan blive til noget her i verden uden store eksamener og fine papirer, hvis blot man har nysgerrrighed og lidt talent med i bagagen. Foretrækker at blive kaldt Stodderblogger, hvilket er helt fint, så længe det rocker…

3. The Jiggly Room, fordi Bo han ustandseligt lovsynger og -priser poesien og – det smukke køn.

4. Og jeg kommer heller ikke uden om Filoffen, der bruger sin blog til at skrive om filosofiske, politiske og nørdede emner – og som digression fra en belastende afhandling. Det minder mig om min egen studentertid, og om at jeg nok skal gøre mere ved filosofien i et af de næste liv.

– og så er der en hel række andre, gode, rockende bloggere, jeg også kunne have taget med på listen, men det vil jeg overlade til jer, der har fået overrakt stafetten. Kom så piger (og drenge) !

PS. Håber ikke, at jeg har udnævnt nogen, der allerede er udnævnt en gang…

10 kommentarer

  1. Irene kommentarer:

    Der er da kun een måde at fotolke kønslighed på, er der ikke? ;-)

  2. capac kommentarer:

    @Irene: Der er køns-lighed, altså: lighed mellem kønnene. Og så er der det kønslige (= seksuelle), hvor kønslighed betyder seksualliv. Og jeg går ud fra du, som jeg, går ind for begge dele. Selv om det mest er lidt drilleri fra min side! :-)

  3. Irene kommentarer:

    ØV! Jeg prøvede også at drille, men altså ikke elegant og forståeligt nok! Fnis! ;-)

  4. capac kommentarer:

    @Irene: Ja, men vi (ex-)lærere har det med at være så bogstavelige nogle gange! ;-)

  5. Irene kommentarer:

    ;-)

  6. Sifka kommentarer:

    Det glæder mig at du er blevet prisbelønnet. Jeg tænkte på dig, men havde ikke modet til at bryde normen:)

  7. Bo kommentarer:

    Jeg er beæret. Tak for det :-)

  8. filoffen kommentarer:

    “But i digress…” :-)

  9. Rasmus kommentarer:

    Jeg skriver noget klogt, når jeg kommer op efter luft næste gang. ;)

  10. Irene kommentarer:

    Sifka, det kræver sin mand sådan at bryde konventionen! Næste gang gør du det bare, ing?! ;-)

    Filoffen, just get on with it! ;-)

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

632 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62