Hank Thompson er død, 82

10. november 2007

Forleden sagde verden farvel til Porter Wagoner, og nu har han fået følgeskab af en anden gigant i countrymusikken, Hank Thompson, der sagde verden ret farvel den 6. November. Hank Thompson, der allerede var i fuld sving i 1940’erne, var indbegrebet af kulørt, festlig country and western, Honky Tonk Swing med øl og stærke drikke. Gennem ikke mindre en syv årtier har han sammen med sit backingband The Brazos Valley Boys underholdt sine trofaste fans med sange som “Six Pack to go” og “On Tap, in the Can, og in the Bottle”, iført countryuniformen: farvestrålende, rhinstenbesatte skjorter, cowboyhat og -støvler.
I årevis er Hank og hans band blevet valgt ind som favoritorkesteret over alle orkestre i sin genre, han er indlemmet i Country Music Hall of Fame og i Nashville Songwriters Hall of Fame. Større kan det næste ikke blive derovre.
Hank Thompson var aktiv helt frem til november i år, hvor han måtte afbryde en koncertturné, da han fik konstateret den lungekræft, der nu har sat en stopper for hans gang på jorden.
Video: Whoa Sailor Green Light

Skriv en kommentar

339 har læst indlægget