Jimi Hendrix på Atlanta Pop Festival

5. august 2015

Der er også gammelt nyt eller nyt gammelt fra Jimi Hendrix. Hendrix var en flittig festivaloptrædende i slutningen af tresserne. Woodstock, Monterey og – Atlanta Pop Festival. Sidstnævnte, der i sin første udgave løb før Woodstockfestivalen, var en stor succes. I version 2 fra 1970 var Hendrix med og det resulterer nu i en pladeudgivelse med de ialt 16 numre, han diverterede med. I forbindelse med musikkens udgivelse kommer der også en dokumentarfilmJimi Hendrix: Electric Church –
der får premiere i september.

CD/LP 1

    Fire
    Lover Man
    Spanish Castle Magic
    Red House
    Room Full of Mirrors
    Hear My Train A-Comin’
    Message to Love

CD/LP 2

    All Along the Watchtower
    Freedom
    Foxy Lady
    Purple Haze
    Hey Joe
    Voodoo Child (Slight Return)
    Stone Free
    The Star-Spangled Banner
    Straight Ahead

Skriv en kommentar

183 har læst indlægget