Keef – om Beatles, Stones m.m.

6. august 2015

Et af den forgangne uges mest omtalte udtalelser kommer fra Keith Richard og lyder sådan i sin helhed: “No, I understand—the 
Beatles sounded great when they were the Beatles. But there’s not a lot of roots in that music. I think they got carried away. Why not? If you’re the Beatles in the ’60s, you just get carried away—you forget what it is you wanted to do. You’re starting to do Sgt. Pepper. Some people think it’s a genius album, but I think it’s a mishmash of rubbish, kind of like Satanic Majesties—”Oh, if you can make a load of shit, so can we.”  Keef til Esquire Men der er ingen grund til at blive sur på gamle Keef. At han ikke bryder sig om Sgt. Pepper og The Satanic Majesties Request er han ikke ene om. Og han forsøger nok bare at holde fast i den musik, han selv har det bedst med: the blues og den gamle rock’n roll. Jeg tror ikke, Keef vil være uvenlig eller noget. Det er bare der, hans hjerte slår. Og vi behøver heldigvis ikke at være enig med ham…

Skriv en kommentar

89 har læst indlægget