Fenger // Nordstrøm – Casablanca

1. oktober 2015

Modsætninger mødes og sød musik opstår, belærte Jens August Schade os om. Og udsagnet passer lidt på den nye konstellation Fenger og Nordstrøm i dansk populærmusik. Søs Fenger, der næppe kræver nogen større præsentation, har funder musikalsk sammen med elektroduoen Nordstrøm (Troels Holdt og Lars Malm). Det har i første omgang resulteret i nedenstående video og sang – “Casablanca” – og inden længe (9. oktober) udkommer konstellationens første album Gnister, som jeg nok skal vende udførligt tilbage til.

I sangen “Casablanca” møder vi Søs Fengers velkendte og stadig betagende bløde popstemmes følsomhed og Nordstrøms køligt melankolske elektropop. Og det klæder både Fenger og Nordstrøm at blive sat sammen. Held og lykke på hitlisterne og på dansestederne med den sang….

Skriv en kommentar

446 har læst indlægget