En perfekt dag

2. marts 2016

Jeg vågner tidligt. Der er meget, der skal nås i dag. Bilen skal til mekaniker og synes. Så er der arbejdet, der kalder. Og til sidst en større generalforsamling, der æder noget af aftenen. Og for at det ikke skal være løgn, så er fru Vinter vendt tilbage og har lagt (tø)sne over gade og vej. Så det er da bare en perfekt dag i marts. Og den musikalske association er selvfølgelig til Lou Reed og “Perfect Day” – og helst i den version, der ledsager billederne til halvfemser-junkie-eposet Trainspotting, der – set i bagklogskabens lys – gav en alt andet end flatterende signalement af en tid og et miljø i de vist nok lidt ramponerede halvfemsere. (Og den association fik mig lige til at købe soundtracket til filmen – ligeledes meget fint signalement af tiden med navne som Blur, Primal Scream og mange andre af den tids vigtige navne inden for musikken):

Skriv en kommentar

93 har læst indlægget