Cool for cats

26. april 2019

The Indians send signals from the rocks above the passThe cowboys take position in the bushes and the grassThe squaw is with the corporal, she is tied against the treeShe doesn’t mind the language, it’s the beating she don’t needShe lets loose all the horses when the corporal is asleepAnd he wakes to find the fire’s dead and arrows in his hatsAnd Davy Crockett rides around and says it’s cool for catsIt’s cool for cats

Ad uransagelige veje om omveje nåede jeg fra Bruce Springsteens solskin til gode gamle Squeeze og deres “Cool for cats” og må endnu engang beundre Tillbrooks og Diffords evner til at skrive stærkt vanedannende melodier og tekster, der ikke bare er sådan lige ud ad landevejen, men lidt krøllede og underfundige.

Her i den opdaterede version fra 2010:

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

22 har læst indlægget
14,929