Capac – 14 år

13. marts 2020

Ja, så gik der lige fjorten år med at blogge under navnet Capac. Jeg tjekker ikke længere, hvor mange besøgende, bloggen har (men det er en del). Men den har læsere og brugere og fungerer efter hensigten. Den er min Wunderblock, min Moleskin, min runesten. Jeg skriver om det, jeg lyster. Og sådan vil det fortsat være.

I de mellemliggende år er der kommet mange blogs til, og mange er igen forsvundet eller i hvert fald blevet inaktive. Deriblandt mange af dem, der var med fra starten. Noget af det skyldes fremkomsten af de sociale medier, selv om jeg ikke kan se, hvad Facebook, Instagram osv. har at byde på i sammenligning med en fri,uafhængig, non-kommerciel blog!? Men sådan er der jo så meget, og der er heldigvis også kommet nye blogs frem rundt omkring, så capac er ikke alene (men det ville nu ikke gøre noget, hvis det skulle ske).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

  1. helge kommentarer:

    Tillykke det andet teenage år

  2. Finn kommentarer:

    Godt gået Capac…og bliv endelig ved!

Skriv en kommentar

41 har læst indlægget
14,927