En pige-gruppe: Reparata and the Delrons

28. april 2021

[Gruppens oprindelige udgave: Lorraine Mazzola, Nanette Licari og Mary “Reparata” Aiese]

Selv om Reparata and the Delrons har eksisteret – som gruppenavn og med utallige udskiftninger – fra 1962 og til 2000, og kun har haft et rigtigt hit (i Europa i 1968 med “Captain of your ship”, nærmere bestemt en 13. plads i Storbritannien), så har trioen aldrig formået at blive en af de mest memorable pigegrupper fra den gyldne tid i tresserne. Det ændrer dog ikke ved, at de lavede en del fine indspilninger, der sagtens kan måle sig med mere kendte sange. Fx denne sang, der både bringer associationer i retning af Phil Spectors Wall of Sound og The Ronettes og The Shangri-Las:

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

13 har læst indlægget
15,014