50: Musikoverflod

5. maj 2021

I slutningen af april og starten af maj i 1971 udkom der en masse albums. Doobie Brothers og Thin Lizzy pladedebuterede. Det samme gjorde det lidt glemte jazz-fusionsband Chase. Procol Harum udsendte deres femte album Broken Barricades, det sidste med Robin Trower på guitar. John ‘Lovin Spoonful’ Sebastian fik udsendt live-albummet Cheapo Cheapo Productions Presents Real Live John Sebastian. Det psykedeliske band Pearls before Swine kom med deres femmer City of Gold. Og The Nice takkede af med Elegy. Det samme gjorde hårdtslående Blue Cheer med Oh! Pleasant Hope. Captain Beefheart fik omsider udsendte nogle 1967-indspilninger under titlen Mirror Man. Leon Russel udkom med Leon Russel and the Shelter People og The Rascals med deres sjette album Peaceful World. Og det er kun toppen af det udbud, der mødte pladekøberne omkring den 1. maj 1971. Man kunne slet ikke følge med…

2 kommentarer

  1. Gunnar.madsen kommentarer:

    https://www.saxo.com/dk/never-a-dull-moment_david-hepworth_paperback_9781250130914

    Bogen beskriver musikken og kulturen fra 1971. Fremragende

  2. capac kommentarer:

    @Gunnar.madsen: Tak for linket. Jeg har den pågældende bog, der absolut er læseværdig for enhver med interesse for halvfjerdsernes musik.

Skriv en kommentar

37 har læst indlægget