Byron Berline – bluegrass violin – er død, 77 år

18. juli 2021

The Rolling Stones, Bob Dylan, Elton John, The Byrds, Janis Ian, Earl Scruggs, Dillard & Clark, Willie Nelson, Guthrie Thomas, Bill Monroe, The Flying Burrito Brothers, Doc Watson, John Denver, Gene Clark, Rod Stewart, The Eagles, The Band, Vince Gill, Gram Parsons, Emmylou Harris, Tammy Wynette, Alabama, Don Francisco, Mary Chapin Carpenter, The Dillards, Mason Williams, Stephen Stills, Bill Wyman, Manhattan Transfer, Joe Diffie, The Doobie Brothers, Lucinda Williams, François Vola, Mickey Gilley, Deke Leonard, og Andy Statman. Der er blot nogle af de kunstnere, der har haft fornøjelsen af at spille sammen med violinisten og bluegrassmusikere Byron Berline, der netop er død i en alder af 77 år som følge af komplikationer i forbindelse med et slagstilfælde.

Han lærte at spille violin allerede som femårig og talentet førte ham til et samarbejde med den legendariske Bill Monroe. Senere blev det til samarbejde med Dillard and Clarke og Flying Burito Brothers. Og derfra lå vejen åben for samarbejde med alle de andre store navne i tresserne  og halvfjerdserne. Har du plader fra dengang og fra USA, så vil du med stor sandsynlighed finde hans navn blandt de medvirkende.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

4 har læst indlægget
15,007