Capac er på vej tilbage… sådan da

Author:

Vi lever i en tid med internettrolderier og andre fortrædeligheder. Og bloggen her er blevet angrebet af sådan noget skidt. Om det er russere, amerikanere eller friløbere vides ikke, men det har lagt beslag på min i forvejen sparsomme tid. Men jeg giver ikke sådan op. Til gengæld må mine læsere finde sig i, at det gamle laytout – i hvert fald indtil videre – er blevet lagt på hylden (måske gemmer der sig noget grim kodning lige netop dér) og foreløbigt erstattet af et mere moderne setup, der bærer det måske meget passende navn “gossip”, altså sladder. For capac er ikke for god til at undslå sig, når en god omgang sladder er i luften.

Det korte af det lange er, at bloggen – vist nok – kører lidt igen. Jeg håber det bedste, men man ved sgu aldrig med hakkedrenge og andet utøj i den digitale tidsalder. Hold vejret – og forbindelse. Kjærlig capac.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *