Capac på vej tilbage – eller hvad?

Author:

De seneste par dage har jeg lært en del om malware og andre ubehageligheder. Jeg tænker ikke, at det er et udslag af den noksom omtalte cyberkrig, der foregår mellem øst og vest. Mere at min lille blog er blev prøveklud for nogle lærenemme hakkedrenge, der vil se, hvad der sker, når man lægger uønskede filer ind på en tilfældig hjemmeside. Men alt andet lige, så har jeg mit bøvl med at rekonstruere det, der var engang. Så indtil videre må jeg undvære mit gamle slidt tema, der har tjent mig i mange år, og nu nøjes med et andet og lige så simpelt. Det er ikke perfekt, fx mangler der en del billeder, men det er dog en lille forsigtigt skridt i retning af noget, der forhåbentlig bliver en genopstandelse af den gamle capac. Vi får se. Indtil videre må i, kære læsere, nøjes med denne ret simple version.

2 thoughts on “Capac på vej tilbage – eller hvad?”

  1. Velkommen tilbage. Du har i nogen grad været savnet! Jeg kunne bedst lide dit gamle layout. Det stod bedre til min dåbsattest. Nå, men indhold er jo det vigtigste. Jeg har lige været sparket ud af min gravatar et døgns tid. Gud ved om det også skyldes malware, cyberkrig eller whatever? Nå, men det synes at være løst nu.

    1. @Henny: Jeg håber også at kunne vende tilbage til mit gamle tema, men ved endnu ikke om det bliver muligt. Jeg har fået en forklaring om, at den famøse malware kan have langtidsvarende skadelige effekter på fx tema og deslige. Vi får se. Men i hvert fald er capac tilbage – så får vi se, hvad der ellers sker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *