Tv-krimi: Robert Carlyle som detektiven Tom Monroe

19. december 2006

Apropos krimier, så er det værd at gøre opmærksom på aftenens krimi på TV2 (ja, den…). Under den bøvede titel: Mord for Monroe (eng. Class of ’76, meget bedre…) spiller Robert Carlyle, som filmbuffs vil kende fra blandt andet Trainspotting, The Full Monty, Carla’s Song m.fl., detektiv i en miniserie, der er instrueret af Ashley Pearce, der er kendt for velturnerede krimier som Daziel and Pascoe og Prime Suspect. Så kan det vel ikke være helt håbløst. TV-filmen er allerede ude på DVD…

Opdatering: Første afsnit var spændende nok til at holde blogbestyreren vågen på den anden side af midnat. Carlyle er en interessant atypisk, antiheltet detektiv i en rigtig mystery tale om mærkelige dødsfald blandt tidligere elever i en bestemt skoleklasse fra ’76. Stemningsfuld og latent foruroligende er den også…
Mere opdatering: Filmen højt spændingen til det sidste. Eneste indvending, jeg har mod den, er, at afsløringen af forbryderen tog lidt for mange drejninger til sidst. Når man arbejder med kinesiske æskesystemer, må man kunne styre sig en lille smule… Men konklusionen er, at den sagtens kan bruges som underholdning på de lange vinteraftner…

Skriv en kommentar

548 har læst indlægget