På forsiden af…

19. november 2009

Indrømmet. Jeg har i mange år haft en svaghed for kulørte blade, tykke magasiner med flotte, iscenesatte forsider og masser af gode artikler og illustrationer inden i. Man kan sige mange grimme ting om den illusionsverden, der skabes ved hjælp af photoshop (tidl. retoucheringskunst), iscenesættelse, tøj og makeup, og det er da også hinsides enhver realisme. En slags drømme, dagdrømme. Men lad det nu ligge. I dag kan man studere nogle af magasinet Vanity Fairs forsider fra dette årti. Det giver mig så lejlighed til at citere med en forside med Kate Winslett som starlet. Mm..

7 kommentarer

  1. Kenni kommentarer:

    Det var også i mine spæde år, at jeg igennem de kulørte blade, som mine forældre fik i postkassen, at jeg stiftede nogle af mine første bekendtskaber med letpåklædte piger. Som senere blev erstattet af de mere pornografiske blade, som de ældre drenge på gaden skaffede og vi læste i smug. For det var jo farligt, at blive taget med den slags den gang.

  2. capac kommentarer:

    @Kenni: Ja, det er sÃ¥ en anden side af de kulørte blade…;)

  3. Tina - omme i London kommentarer:

    Hun er sgi da ogsaa laekker, den Kate Winslett. Jeg elsker duften af et nyt blad – og foelelsen af de laekre, fede og blanke sider. Danske blade dufter isaer godt!

  4. AagePK kommentarer:

    Lige som biler og læder er duften af blade også noget, der er designet. Mon det hedder Smellshop?

  5. AagePK kommentarer:

    Åh, min pluksenilitet: jeg glemte jo helt: vi andre fik jo vore lyster vakt via billederne af damer i rosa tricot-charmeuse fra Daells- Vareskur-kataloget, der kom ved juletid. Derfor er der også så mange september- og oktoberbørn i min generation.
    Er der ikke noget med, at fødselstallet faldt kraftigt, da de indstillede postordrekataloget?
    ;-)

  6. capac kommentarer:

    @AagePK: Med DalleValles forsvinden gik meget fløjten.

  7. Donald kommentarer:

    Det er et herligt indlæg! Jeg tror vi alle incl. pigerne falder for iscenesættelse af en vis karat.

    … Men hendes øjenbryn ser meget voldsomme ud :-)

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

218 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62