11. oktober 2018 arkiv

Da Lindsay Buckingham blev gået…

11. oktober 2018

Gammel kærlighed ruster ikke, siger en gammel livsvisdom. Men som med alle sandheder, så er der undtagelser. En af dem er kærligheden mellem Lindsay Buckingham og Stevie Nicks, sangleverendører til Fleetwood Mac 2.0. Grunden til deres sang- og hitmageri i Fleetwood Mac går tilbage til dengang de to var en duo og lavde det eponyme album med sange, der siden blev en del af Fleetwood Macs repertoire.

Nu kan man så i Rolling Stone læse historien om, hvordan Nicks fik Buckingham fyret fra Fleetwood Mac for ikke så mange måneder siden. Og den historie er hverken værre eller bedre end enhver anden skilsmissehistorie. Schwam drüber, som tyskerne siger: Og lad os så komme videre.

 

Kommentarer 2.0

11. oktober 2018

Det er nu igen muligt at skrive kommentarer i bloggen. Det viste sig, at et sikkerhedsplugin spærrede vejen for kommentarer. Nu er det slettet, sikkerheden lidt mindre, men adgangen til kommentarer åben igen – indtil videre. Men det tog flere dage at finde frem til problemets rod….

Historien om the Animals

11. oktober 2018

Historien om bands, der blev snydt af deres manager og andre “bagmænd”, er ikke ny. Faktisk var det mere reglen end undtagelsen. Men her er historien om the Animals, hvor snyderiet var en del af historien.

Det er i øvrigt 53 år siden, Animals indspllede og hittede med “We gotta get out of this place” (skrevet af Barry Mann og Cynthia Weill). Det var også det år – 1965, som Onkelvolde har anført i en kommentar – hvor Alan Price forlod bandet på grund af musikalske uoverensstemmelser og flyskræk.