Moody Blues – Every Good Boy Deserves Favour – 40 år

24. juli 2011

I denne uge for fyrre år siden, nærmere bestemt den 23. juli 1971, udsendte Moody Blues deres syvende album Every Good Boy Deserves Favour. Pladen var den sidste plade med gruppen, hvor mellotronen blev anvendt.

Moody Blues var nogle af den såkaldte progressive rocks bannerfører, men formåede til forskel fra flere af konkurrenterne at tækkes det publikum, der udgjorde mainstreamsegmentet. I kraft af iørefaldende melodier, fine vokalarrangementer og en unik sound.

Pladen blev en succes med en førsteplads på den engelske albumliste og en tilsvarende andenplads i USA. En enkelt top 40-single blev det også til: The Story of Your Eyes.

Flere numre fra pladen kan høres her.

2 kommentarer

  1. Claus1 kommentarer:

    Flot plade…og dét albumcover er et af mine favouriter…den lille dreng, ved siden af den vise gamle mand…, fri fra ondskab…fedt altsÃ¥ ! sjovt nok mener en af mine mates, at der er lige lovlig meget ‘forsiden af VagttÃ¥rnet’ over det … ???

  2. capac kommentarer:

    @Claus1: Ha, ha. Det var sgu noget af en sammenligning. Men musikken vil bestemt ikke falde i Jehovas Vidners smag, tror jeg… ;)

Skriv en kommentar

247 har læst indlægget