Nu udkommer den omsider: Hyldemor – Glem det hele – CD’en

18. december 2012

I strømmen af genudsendt dansk musik er der stadigvæk huller, der venter på at blive lukket. Og til februar lukkes et lille hul. Der udkommer nemlig Hyldemors navnkundige album "Glem det hele". Med et bonusnummer.

Albummet udkom i et begrænset oplag i 1978 og har siden været kult. Den oprindelige vinyludgave (og kassettebåndet…) har været samlerobjekter. På nettet kan man i dag find et par eksemplarer til 6-700 kr. stk.

Tilbagespoling

Hyldemor 8+8=16

4 kommentarer

  1. Jens kommentarer:

    Jeg er en af de heldige der købte pladen – pÃ¥ udsalg, sÃ¥ vidt jeg husker, omkring 1980. Det fine ved den er jo at den faktisk holder, jeg har lyttet til den, nu og da, med stor glæde gennem de seneste 30 Ã¥r.

  2. klaus johansen kommentarer:

    sÃ¥ mangler vi bare de fortabte spillemænd …

  3. capac kommentarer:

    @klaus johansen: Ja, og Culpeper’s Orchard og… :D

  4. capac kommentarer:

    @Jens: Ja, den holder. Med musikere fra Bifrost, Stig Kreutzfelt m.fl. er den både et fint efterskrift til hippietiden og en demonstration af lyden fra den progressive beatmusik i halvfjerdserne. Jeg glæder mig til et digitalt genhør..

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

666 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62