Capac anbefaler: Thomas Tang – Råt for usødet

18. september 2017

Råt for usødet kalder Thomas Tang sit debutalbum. Og titlen, der konnoterer en kontant, usleben ærlighed, passer fint på de ti sange på pladen.

Der er tale om singer-songwriter-kunst, hvor den enkelte sang taler for sig selv i kraft af smittende melodier og fængende pop-rock-arrangementer, der forfører med en solid rytmegruppe (Rasmus Grosell, trommer og slagtøj, Henrik West, bas) og Tangs egen imponerende strengeleg (guitar, dobro). Det er ikke for meget at hævde, at de ti sange alle besidder hitkvaliteter, der burde gøre dem til selvfølgelige valg på enhver radiostation med pop og rock som indhold.

Tekstuniverset på pladen bevæger sig inden for kendte tematikken, men Tang fremfører dem med en uforstilt, ligefrem stemmeføring, der passer godt til deres hverdagsærlighed. Tang synger godt og har en stemme, der passer rigtig godt til disse syng-med-poprock-sange.

Samlet set har vi med Thomas Tang fået endnu en sanger-sangskriver (vi har mange – og der er plads til endnu flere, hvis de har format som Tang…), det er værd at holde øje og øre med fremover. For der burde være flere usødede sange, hvor de kommer fra. Hermed varmt anbefalet.

Thomas Tang. Råt for usødet. Gateway. Udkom d. 1. september

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

239 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62