Møde med forfædrene: Moesgård Museum – Neanderthaler – i mammutjægernes land

Author:

Med mit første coronapas i lommet (og på mobilen) besøgte jeg i dag Moesgård Museum – MOMU – for at se deres udstilling om neanderthalerne. En udstilling, der helt lever op til det niveau, som den foregående udstilling om Pompeie havde. Informativ og udført med den moderne teknologi – fx digitale film og scenerier, der viste sider af neanderthalernes liv og historie, foredrag pr. høretelefon ved forskellige forskere. Og så udmærkede udstillingens sig ved at have med-indtænkt børn og unge ved fx at lave udforskning, hvor detagerne skal lede efter spor ved hjælp af et dertil indrettet kort – for at få svar på nogle spørgsmål om emnet. Det eneste man kan udsætte på udstillingen – det gælder også forgængeren – er, at man bliver nødt til at komme igen for at få det hele med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *