30 grader i skyggen – Fun, fun, fun

15. juli 2021

Temperaturen er kravlet op på godt og vel 30 graders Celsius. Og hvis der havde været nogen retfærdighed til, så opholdt jeg mig nu i et sommerhus ved Vestkysten og kunne gå ned og tage mig en lille dukkert. Men sådan skulle det ikke være, og så må man jo ty til det, der smager af sommer – fx og altid The Beach Boys. Her med “Fun, fun, fun”.

Som musikskribenten Dave Marsh et sted noterer sig, så ved vi ikke rigtig, hvad “fun” betyder (“fucking” eller “fucking around”, funderer Marsh), men kommer så i tanke om slutscenen i filmen American Grafitti, hvor hovedpersonen (spillet af Richard Dreyfuss) sidder i et fly og kigger ned og ser en blond pige komme kørende i en Thunderbird convertible – og det må være “Fun” der spiller på bilradioen – og hun nyder køreturen intenst.

Skriv en kommentar

22 har læst indlægget