Billy Cross – 75

14. juli 2021

I morgen fylder vores dansk-amerikanske (eller Manhattenske) musicus Billy Cross 75 år. “It’s no big deal”, skriver han på sin Facebookside. Men det synes jeg nu det er. Ikke, fordi det er Cross, der fylder, men bare det at blive 75 år i vores hektiske verden er dog noget. Og Cross tilføjer, at han til sin fødselsdag ønsker sig: “: That we all speak with kindness and respect to others even when we do not agree and that we all remember that thankfulness is a crucial human quality not to be neglected. Life is a gift. Every moment is precious and nobody ever said it would be easy. kh, billy.”. Jovist, tressernes post-hippie-drømme lever i bedste velgående, lige som musikken fra dengang, som Cross også har en forkærlighed for. Således er Billy Cross ikke så lidt stolt over, at bandet Druids of the Stonehenge, som han har spillet med siden tresserne, netop nu hitter i Holland med albummet American Ghosts.

Vi ønsker Billy til lykke med fødselsdagen og håber, han får det, han ønsker sig.

 

Skriv en kommentar

27 har læst indlægget