Hvad har jeg i posen?

19. juli 2021

Hvor finder man inspiration til at høre ny (evt. ny gammel) musik? Selvfølglig kan man læse anmeldeser, fx i Gaffa og andre musikblade, lytte til radioen (selv om det primært er mainstream) eller surfe rundt på nettet på må og få. For mig har andre musikelskeres udgravninger altid spillet en rolle. Et godt eksempel er den serie, som Hollywoods Amoeba-pladebutik (og meget andet) kører på Youtube under title What’s in your bag? Ideen er, at en gæst får lov til at vælge nogle plader (i butikken), som vedkommende godt kan lide. Og det kan være meget forskelligt afhængigt af, hvem det er – fx Stella McCartney eller Metallicas Lars Ulrich. Her er det Huey Lewis, der giver sit bud på lytteværdig musik. Så fik jeg ørerne op for Johnny Taylor igen…

Skriv en kommentar

13 har læst indlægget