Tv-krimi: Chelsea Detective

26. april 2022

Og sørme om ikke DR også diskede op med en ny krimiserie i går. Noget, man som krimifan har ventet længe på, især hvis man har været igennem stakken af genudsendelser. Og den nye serie Chelsea Detective tegner til at leve op til de bedste serier fra Storbritannien.

Helt efter bogen følger man en kriminalkommisær, Max Arnold – en separeret midaldrende mand, der lever på en husbåd – og hans nærmeste medarbejder, den nybagte moder Priya, der skal opklare et drab på en enlig, ældre mand, der bliver skubbet ud foran et tog.

Plottet er lige så indviklet som man kan forvente sig af en god krimi. Skuespillet er pletfrit i alle roller og så har serien et særligt anstrøg af underdrevet humor, der får den til at adskille sig lidt fra andre serier i genren. Og det hjælpes på vej af  Max Arnold, der er ordblind, visuelt tænkende og for nylig blevet faderløs, og Priya, der har mere end svært ved at få sit liv som nybagt moder til at fungere. Man aner, at deres personlige forhold vil blive et tilbagevendende, stærkt underholdende element i de kommende afsnit.

Det første afsnit – der også kan ses på DRs hjemmeside – giver appetit på mere, så der er al mulig grund til at følge med de kommende tirsdag på DR1. Hermed anbefalet alle krimifans.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

360 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62