Love Earth – Neil Young and Crazy Horse

2. oktober 2022

Sådan falder tilfækdigheder sammen. Netop hjemvendt fra en tur i skoven med min ven hunden, hvor vi – før kl. 8 – gik alene rundt og gjorde, hvad vi nu gør. Hunden snuser og snuser osv. og jeg indånder den svale morgenluft og lytter til fugle og dyr, medens jeg mærker fugtigheden på mine bare fødder i sandalerne. For, jo, jeg har endnu ikke smidt sandalerne og ikke fundet sokker og sko frem fra gemmerne. Og foreløbigt bliver det ikke anderledes.

Og herhjemme – stadigvæk barfodet – falder jeg over nyheden om, at Neil Young i en alder af kun 76 år udsender sit sjette album i år. Sammen med de gamle venner i Crazy Horse tager Neil Young pulsen på planetens tilstand og se – om han ikke smider støvlerne og lufter fusserne i kærlighedserklæringen til og om jorden, “Love Earth”. Og sådan hænger tingene sammen nogle gange.

Skriv en kommentar

6 har læst indlægget