Christine McVie er død, 79 år

30. november 2022

Hvad skal der nu blive af Fleetwood Mac, hvor Lindsay Buckingham er blevet fyret og Christine McVie er død i en alder af 79 år. To af de centrale sangskrivere i det gamle halvfjerdserband. 

Christine McVie var som mange i hendes generation en musiker, der havde sit udgangspunkt i R&B. Hun var medlem af det kendte, men nu vist lidt glemte, bluesband Chicken Shack, der var en konkurrent til Fleetwood Mac i den gamle opsætning. Og Christine var fan af Mac og da hun så blev gift med bassisten John McVie fra samme band, så gled hun ind i Fleetwood Mac. Først som sessionmusiker og cover-artist på albummet Kiln House. Hun forblev tilknyttet til Fleetwood Mac helt frem til 1998, hvor hun trak sig tilbage til familielivet og et liv som soloartist. I 2014 vendte hun tilbage til Fleetwood Mac og forblev en del af bandet frem til sin død forleden.

Skriv en kommentar

5 har læst indlægget