Dødsfald: Svenne Hedlund – 77år

3. december 2022

Svenne Hedlund blev kendt i tresserne som forsanger i det svenske band The Hepstars, der også inkluderede det senere ABBA-medlem Benny Anderssson. De var meget populære, især i Norden og også i Danmark. Hvor store de var fremgår af, at de på et tidspunk indtog såvel første, anden og fjerdepladsen på den svenske hitliste. Nummer tre var the Beatles.

På et tidspunkt fik Hepstars også en sangerinde, Charlotte Walker. Og hun og Svenne blev et par, også musikalsk. Svenne & Lotta var en realitet. Det holdt frem til 2014, hvor de blev skilt. Fra 2005 og frem optrådte Svenne med the Cadillac Band.

Svenne blev ramt af corona i efteråret og havde svært ved at komme sig over det. Det fremgår dog ikke, at hans død den 3. december har noget med det at gøre.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

3 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62