Long John Baldry – erindret

Author:

Det var slet ikke meningen, at jeg skulle læse Elton John-biografien nu. Jeg er i forvejen i gang med adskillige bøger. Men som så ofte før skete der det, at jeg blev grebet af teksten. Af Elton Johns ligefremme, mundrette beretning om sit liv, fra fødslen og frem til nutiden. Og undervejs er der sjove oplysninger og anekdoter og andet. Fx denne særlige anbefaling:

Faktisk kan jeg, hvis man nogensinde begynder at føle, at livet er begyndt at blive lidt rutinepræget og banalt, oprigtigt anbefale at tage på turneé i selskab en en stærkt excentrisk homoseksuel bluessanger på over en meter og halvfems med alkoholproblemer. Det vil vise sig at gøre tingene væsentligt mere underholdende.

Og sådan kan man også se på det, i hvert fald når man er Elton John og omtalte personage er ingen ringere end Long John Baldry, der blev berømt for sit hit “Let the heartaches begin” ( som John et sted kalder “en klistret husmderballade af værste skuffe” ), men faktisk først og fremmest var en mere end ferm bluessanger og guitarist på 12-strenget guitar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *