På sporet – lydsporet…

14. august 2023

Oppe i Canada har to danske tv-medarbejdere rejst rundt for at fortælle om det store land – fra vestkysten og mod øst. Og som underlægning til rejseriet har der været et lydspor, der i stor grad har været sammensat af klassiske rock og pop fra de legendariske halvfjerdsere, og primært inden for canadisk musik (Neil Young, Joni Mitchell, Bryan Adams, Leonard Cohen og mange flere). Men ind imellem er vævet nogle internationalt set mindre kendte sange. I sidste afsnit af turen var der således en del musik med inuit-baggrund. Men fx også ham Colin James, der er et nyt  spændende navn for mig..

Opdatering: Lidt research afslører, at James fik et internationalt gennembrud med sit debutalbum i 1988; men det gik helt hen over hovedet på mig.

Opdatering nr. 2: Og hvis man er på den der tjeneste, der hedder Facebook, så kan man se ovenstående udsendelsesrækkes lydspor i detaljer på Anders Aggers Facebook-side.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

7 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62