Dødsfald: Eddie Skoller – 79 år

28. august 2023

Efter længere tids sygdom er entertaineren Eddie Skoller død i en alder af 79 år. Skoller, der kom til verden i St. Louis, Missouri USA, blev som ganske ung en del af tressernes danske folk-scene med debut i det legendariske Vise-Vers-Hus i 1969. Men hurtigt derefter gik han sine egne veje og kreerede si eget show, der var en blanding af sang og (stand-up-)komik. Han fik også udgivet et stort antal plader, lige som han gjorde sig inden for filmens verden.

Eddie Skoller var nok en ener i dansk underholdning med sin særlige, humoristiske tilgang til det at optræde for et publikum. Og som sådan vil han være savnet på de danske scener.

PS. Jeg mødte Eddie Skoller for nogle år siden på stranden ved Tversted, hvor han havde sommerhus og vi havde lejet et i nærheden. Han var overraskende lille (det snyder altid at se folk på tv-skærmen) og en meget venlig mand. Vi snakkede mestendels om vores sommer og vores to hunde, der løb rundt på stranden og jagtede hinanden. Ikke noget om ugebladssladder og stjerneliv. Bare almindelig snak på en varm sommerdag. Et behageligt møde.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

27 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62