The Group with no name

Author:

Det var da jeg læste noget om den berømte Monterey Pop Festival, at jeg hørte om gruppen med det sære navn The Group with no name. De gjorde ikke noget varigt indtryk ved festivalen, hvor andre grupper fik et regulært gennembrud. Lige fra The Who til Steve Miller Band. Men gruppen uden navn var blevet dannet af en iraner, Cyrus Faryar, der sammen med sin familie boede på Hawaii. Efter endt universitetesuddannelse valgte han underholdningsindustrien som levevej. Først åbnede han et såkaldt “Coffee house” på Hawaii, hvor han satsede på området kreative klasse (musikere, digtere og forfattere) og var inspireret af beat-generationen. Senere tog han til San Diego hvor han kom med i vennen Dave Guards gruppe The Whiseyhill Singers. Tilbage på Hawaii var han med til at danne The Modern Folk Quartet, der indspillede to album i moderne folkstil. Og senere dannede han The Modern Folk Quartet med blandt andet Henry Diltz og Jerry Yester.
Og så dukkede han op på Monterey festivalen med gruppen uden navn, der altså ikke satte noget varigt indtryk.
Siden er han fortsat med at arbejde som producer og soloartist uden rigtig at slå igennem uden for lokalområdet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *