Genlyt: Stig & Sten “Forchromede dage”

23. april 2009

Jeg har allerede omtalt duoen Stig & Stens første album fra 1972, “Da solen kom“, og fik i denne uge mulighed for at genlytte til deres andet og sidste album “Forchromede dage”, der kom året efter. På pladen får de to hovedfigurer hjælp af Ken Gudman på trommer, Nis (P.) Jørgensen (på en række instrumenter) og nogle anonyme strygere, som er arrangeret af Leif Petersen, Stig, Sten og Nis. Stilen er den samme. Naivistiske hippie-agtige tekster, gode melodier og folk-inspireret rock-arrangementer. Produktionen er mærkbart mere glat end debutpladen og peger i retning af mainstream. Men en fin plade er det, som fortjener at blive genudgivet sammen med debutpladen.

2 kommentarer

  1. istaev kommentarer:

    is is able to download “frochromede dage”

    hajo

  2. capac kommentarer:

    @istaev: No, unfortunately the album has not been reissued on cd and mp3.

Skriv en kommentar

461 har læst indlægget