Lytter til Larsen

12. april 2019

Forleden blev jeg forvekslet med Kim Larsen. Jeg var til møde i en lokal forening og havde min Stetson-kasket på. Og så er jeg blevet ganske langhåret på det sidste. Det var åbenbart nok til, at en ung dame kunne forveksle mig med Kim Larsen. Det tager jeg som et kompliment. Jeg elsker min kasket (noget jeg har arvet fra min far) og jeg elsker Kim Larsens sange.

Og i dag har jeg lyttet til Larsens sange fra første sal. Og jeg kan bare konstatere, at Larsen selv på falderebet forstår at skrive om svære ting – fx det at blive voksen eller – uha! – kvinder, så man umiddelbart kan forstå og identificere sig med, hvad han tænker – eller rettere: tænkte.

Farvel lille mand til barndommens land

Du kommer aldrig mere tilbage

Uskyldig og fri med det er det forbi

Det er din store dag i dag

Den store dag

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

41 har læst indlægget
14,928