Homeward Bound

19. juni 2020

Jo, de gamle drenge kan godt endnu. Selv om de er på retræte (i hvert fald nogle af dem…). Her Paul Simon med en smuk version af sin smukke gamle sang “Homeward Bound”. Den er ikke blevet ringere med tiden…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

 1. Jens Rasmussen kommentarer:

  Hej
  Vil bare gøre opmærksom på at jeg får følgende meddelelse op når jeg ser denne Video.
  Vil du give “facebook.com” tilladelse til at bruge cookies og webstedsdata, mens du browser “capac.dk”?
  ‘Tillad ikke’ eller ‘Tillad’ er så mulighederne – men da jeg ikke syntes det ikke rager FB hvad jeg laver hos dig, vælger jeg ‘Tillad ikke’, hvorpå videoen afbrydes. Ved ikke om det er noget hos dig eller mig, men i hvert fald, en begrænsning jeg gætter på at ingen af os ønsker.

 2. capac kommentarer:

  Jeg kigger på problemet

 3. capac kommentarer:

  @Jens: Så har jeg skiftet Facebookudgaven ud med den tilsvarende på Youtube. Facebook er
  irriterende, men videoen er fin.

 4. Jens Rasmussen kommentarer:

  Tak ;-))

Skriv en kommentar

33 har læst indlægget
14,851