Min første rockkoncert: Savage Rose, Stadionhallen, Esbjerg oktober 1969

28. maj 2021

Ved hjælp af det kgl. statsbiblioteks “mediestream” er det muligt at fortabe sig i fortiden og erindringernes holdepladser. Som fx den aften i oktober 1969, hvor jeg for første gang var til en rigtig rockkoncert (ikke pigtråd…) med Savage Rose, der dengang var et meget stort navn, på linje med udenlandske bands. Jeg har ledt efter en rigtig anmeldelse i de ejerløse aviser, men det brugte man åbenbart ikke tid og penge på dengang. Men lidt omtale var der dog, som man kan se af de to klip fra Aktuelt Vestkysten i oktober 1969.

Som man kan læse, så var det gruppens andet besøg i min hjemby. De havde været der trekvart år tidligere, og jeg er faktisk lidt i tvivl om det var første eller anden gang, jeg var blandt publikum.

Skriv en kommentar

51 har læst indlægget