50: Slade – Get down and get with it

12. juli 2021

I 1971 var Slade et af de mest aktive turnéorkestre i England. Men på plade havde de svært ved at gøre sig. Deres 1970-album Play it loud solgte ikke så godt som de og pladeselskabet havde håbet. Så gode råd var dyre for bandet, der havde været på banen siden 1966 og havde succes på scenerne. Sammen med deres manager, ex-Animals-bassisten Chas Chandler, fandt de ud af, at løsningen måtte være at føre deres succesfulde sceneoptræden over på plademediet. Så derfor tog de det gamle bluesnummer “Get down and get with it”, som de havde stor succes med på scenen. Og vupti havde de en pladesucces. Den hittede både i hjemlandet og på fastlandet og banede vejen for gruppens efterfølgende mange hits (17  ialt). Singlen udkom i maj 1971.

Skriv en kommentar

41 har læst indlægget