50: Bonnie Raitt

28. november 2021

21 år gammel debuterede Bonnie Raitt på denne dag for fem årtier siden. Med et album, der fik gode, positive anmeldelser hos kritikerne, men ikke betød det store folkelige gennembrud. Det kom først nogle år senere. Men en absolut lytteværdig plade med rockede fortolkninger af sange af bl.a. Steven Stills og blueslegenden Robert Johnson.

En kommentar

 1. Farmer kommentarer:

  Tak for at huske Bonnie Raitt.
  Det var i 1978 i en noget udslidt barak (dog med TV) i Alberta, Canada at jeg stiftede bekendtskab med hendes musikalske talenter.
  Jeg arbejdede mig rundt ved at gøre kornlagre rene i det sydvestlige Canada og lidt i Montana. Det arbejde med kornstøv, mus og slanger var der ingen farmere, som selv gad at udføre.
  Hun og et band fremførte John Prines “Angel From Montgomery” og jeg har lyttet og nydt hende siden da.
  Faktisk ligger den udgave jeg så dengang på YouTube:
  https://www.youtube.com/watch?v=toJ3ZYWRh24

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/comments.php on line 78

51 har læst indlægget
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mdv_post_count() in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php:62 Stack trace: #0 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/1/9/...') #2 /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/index.php(17): require('/customers/1/9/...') #3 {main} thrown in /customers/1/9/5/capac.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/skimmedmilk1.2/single.php on line 62