Fra Den Store Amerikanske Sangbog: A Little Touch of Schmilsson in the Night

2. december 2021

Foregående indlæg gav mig ideen til en lille serie, en lille rundtur i plader, hvor vor tids kunstnere kaster sig over Den Store Amerikanske Sangbog. Og vi begynder med sangeren Harry Nilssons A Little Touch of Schmilsson in the Night fra 1973. Den er bl.a. interessant, fordi den stammer fra en tid, hvor den type album med standards, ikke rigtig var blevet moderne. Nilsson var med andre ord på forkant med tiden.

Det fortælles, at han gerne ville lave denne plade og han kom til optagelserne med en stemme, der var plaget af druk og tobak, men at det alligevel lykkedes ham at få den lavet. Og coverfototet er en diskret hilsen til foregangsmanden Frank Sinatra og dennes In The Wee Small Hours.

Skriv en kommentar

7 har læst indlægget