#pd 14: B. B. & Q Band – BB Break Out Mega Mix

Author:

Blandt vinylefterladenskaberne er jeg nået til en kuriositet. Ja, jeg måtte researche en del på nettet for at finde lidt information om foretagendet B. B. & Q. Band. Det viser sig så, at det står for The Brooklyn, Bronx & Queens Band, der var et såkaldt post-disco- og funk-band, der blev dannet i 1981 og opløst igen i 1986. Jeg mindes ikke at hørt om navnet før og hælder til den opfattelse, at der må være tale om et band, der især har gjort sig netop i disco-universet, dyrket af danseglade kendere med hang til svedige oplevelser på diskotekernes dansegulve.

Pladen er en såkaldt 12 tommer single med to ekstra lange numre på hhv. A- og B-siden. Og pladen er i relativ god stand, alder og brug taget i betragtning. Og den er fra 1988 og udkom på plademærket Streetheat.

BB Break Out Mega Mix

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *