Dødsfald: Gerry Conway – trommeslager og slagstøjsspiller – er død, 79 år.

Author:

Frank Bach har gjort mig opmærksom på, at trommeslageren og slagtøjsspilleren Gerald “Gerry” Conway er død i en alder af 76 år. I 1970’erne var han med i Cat Stevens backingband, i firserne spillede han sammen med Jethro Tull og siden hen kom han med i Fairport Convention (1988-2022). Dertil skal lægges arbejde som studiemusiker. Og så var han gift med sangerinden i hæderkronede Pentangle,som han i øvrigt også spillede sammen med, Jacqui McShee.
Som mange andre førende musikere fra sin generation stod Gerry i lære hos Alex Korner, inden han kom ind i kredsen omkring Sandy Denny og Trevor Lucas (Fairport Convention og Fotheringay) og blev en del af det engelske folk-rock-miljø, hvor han trivedes som en fisk i vandet og spillede sammen med de toneangivende navne. Gerry døde af en neurologisk lidelse den 29. marts.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *