29. september 2018 arkiv

Marty Balin – Jefferson Airplane og Starship – er død, 76

29. september 2018

Marty Balin, der døde forleden, 76 år gammel, var den mandlige forsanger i Jefferson Airplane. Som sådan stod han, som alle andre mænd i gruppen, i skyggen af den smukke, flamboyante forsangerinde Grace Slick. Det pinte ham vist lidt, men sådan ville det være gået med hvem som helst, der skulle stå ved hendes side. Det ændrer ikke ved, at han satte sit særlige præg på Airplanes og senere Starships musik.

Da Roden var helt ung

29. september 2018

Længe før Rod Stewart kom med i Faces og siden gik solo med stor succes, trådte han sine sangersko i Steampacket. Her ses og høres han sammen med notabiliteter som Eric Burdon, Steve Winwood, Lon John Baldry og Julie Driscoll.

Paul McCartney og John Lennons komplimenter

29. september 2018

En af gårsdagens nyheder på Beatles-fronten var, at Paul McCartney i et interview afslørede, at John Lennon kun en gang har komplimenteret ham for en sang, nemlig “Here, There and Everywhere”. Hele det tres minutter lange interview kan du se her.  Måske handler det mest af alt om, at de to har arbejdet så tæt sammen som få med at skrive sange, og at det med at rose hinanden måske ikke lå lige for!?