P8 Jazz: Når radio bliver til tv

7. marts 2020

Blind høne finder også et korn, siger man. Og jeg har ofte nok her i bloggen beklaget mig over Danmarks Radios stedmoderlige behandling af musikken, især den levende musik. Men i går aftes overraskede den gamle mediekoncern mig alligevel med hele to timers levende musik under overskriften P8Jazz Alive – One night only. Det eneste, jeg kan beklage mig over, er, at der øjensynligt kun er tale om en engangsforeteelse. i hvert fald i den form.

De to timer bød på et herligt samvær med DRs Big Band og udvalgte gæster og med P8Jazz-radiovært Frederik Korfix som vært. Og man blev endnu engang mindet om, hvilket uovertruffent orkester DR Big Band er. Et band, man burde bruge meget mere på tv.

Programmet – og lignende programmer (retfærdigvis skal det understreges, at der har været programmer med DR Big Band før, men ikke af den her type med flere gæsteindslag) – kan ses på DRs hjemmeside – her.

Og et af de spændende navne programmet bød på var Alain Apaloo fra Togo (med pt. bosiddende her i landet). Her sammen med Sahra da Silva og bandet.

Og et andet var Emma-Jean Thackeray fra London

Skriv en kommentar

46 har læst indlægget