Eric Clapton – 75

30. marts 2020

Med det liv, han har ført, burde han for længst have været to alen under jorden. Men tilværelsen har været ham nådig. Han er er endnu og spiller stadigvæk fremragende. Jeg ved godt, at mange mener, at han toppede tilbage i halvfjerdserne – fx med Derek and the Dominos. Men jeg synes, han har holdt en høj formkurve hele vejen igennem. Bevares, han blev mere neddæmpet, da han kom ud over den første ungdom, men han har spillet imponerende alligevel. Hvis du er i tvivl, så prøv at lytte til bokssættet Give me strength fra tiden omkring 461 Ocean Boulevard.

Slowhand har efter sigende skruet gevaldigt ned for offentlige optrædener, men der er nok et par plader eller to i ham endnu.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

18 har læst indlægget
14,851