George Harrison ser tilbage…

1. februar 2021

Der findes oceaner af film og klip med The Beatles på Youtube og andre internetsider. Og jeg faldt over dette lille klip – vist nok hentet fra dvd’en Living in a material world (som jeg har, men jeg husker ikke lige denne lille episode). George Harrison genser en optagelse med The Beatles, der spiller “This Boy” (der var B-side til “I want to hold you hand”). Og man oplever, hvordan Beatle-George både genoplever det, der var, og samtidig har en lidt ironisk, distanceret holdning til The Fab Four. Og så er hans bemærkning om John Lennon kostelig. Blind as a bat – Lennon havde ikke sine briller på og kunne derfor ikke se ret meget. Han havde vist aldrig briller på på scenen den gode John Lennon.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

16 har læst indlægget
15,051