Valentines day

Author:

Vi har passeret Valentines dag (14/2) – i tavshed. For sandheden er jo, at denne dag som andre – Halloween, Black Friday, Mors dag og så videre – er noget, vi har impoteret fra kapitalismens førende hjemland USA. Importeret uden meget ballade. Halvfjerdsernes protest mod kulturimperialismen har tabt styrke – for at sige det mildt. Vi føjer os, bøjer os og gør som forventet: Svinger betalingskortet og forbruger som var det meningen med livet.

Nå, men det skal da ikke afholde mig fra at spille et par Valentine-relaterede sager. Først Paul McCartneys. Og så – med en lidt anden tilgang til det med kæresteri og ægteskab – den amerikanske jazz-sangerinde Erin Bodes “Long Long Time”. Også en rigtig fin sag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *